Forumda Ara:
It is currently 05 Feb 2012, 13:29

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next
 Chankast [DreamCast Emulatorü] ve Kullanımı 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı

Post Chankast [DreamCast Emulatorü] ve Kullanımı
Chankast Kurulumu:
Öncelikle Programlar bölümünden winrar ve 7-zip programlarını yükleyin. Oynamak istediğiniz oyunun arşiv dosyasını çift tıklayarak açın. İçindeki dosyaları tutup sürükleyerek herhangi bir klasöre çıkarın.

Image

Çıkadığınız dosyayı bir sanal cd haline getirmeliyiz.. Bunu yapmak için önce programlar bölümünden Daemon programını kurun klasörünün içindeki kurulum dosyasını çalıştın. Kurulum bitince görev çubuğunda Deamon Tools simgesini göreceksiniz.

Sağ tıklayıp "Virtual CD/DVD rom => Device [X] No Media => Mount Image" seçeneğini seçin.

Image

Sonra dışarı çıkardığınız dosyayı gösterin.

Image

Sanal cd yi sürücüye takmış bulunuyorsunuz. DVDde bulunan "Emulator\ASPI472" dizinindeki "INSTALL.BAT" dosyasını çalıştırın.

Emulatorler bölümünden Chankast emulatörünü çalıştırın. "Options => Drive" seçeneğinden demin oluşturduğunuz ve sanal cdyi taktığınız sanal sürücüyü seçin ve "Run => Start" seçeneği ile oyuna başlayın.

Image

Tuş Ayarları: Tuş Ayarlarını "Options=>Configure Contols" bölümünden yapabilirsiniz..

Dosyalar:

Daemon Tools 3.29, ChankastApha0.2a: http://rapidshare.com/files/8600570/DC-Chankast-www.trfighters.com.rar
ChankastApha0.25: http://rapidshare.com/files/25590236/Chankast0.25.rar

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

Last edited by TheScorpion on 14 Dec 2007, 14:15, edited 5 times in total.

06 Mar 2006, 20:56
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

arkadaşlar ben internetten marvel vs capcom2 nin save game dosyasını indirdim bu dosyayı chankast a nasıl koyabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

09 Mar 2006, 23:02
Profile
Uzman
Uzman

Image
Image
Image

13 Mar 2006, 11:46
Profile ICQ YIM WWW
Banlandı
Banlandı

ya arkadaşlar bana su mk goldun tuslarının ayarının yapılmış olduğu dosyayı bulabilirmisiniz bulursanız eğer çok makbule geçer bir de ben mk goldun içindeki videpları ayıkladım bunlar çıktığında oyun 100mb oluyor ama bir sorun var bu adamlar nasıl cdi biçiminde sanal sürücü almış eğer bu cdi biçiminde alırsak dream castı çalıstırırız ve oyun 100mb olur kotayıda opmez

22 Mar 2006, 02:34
Profile
Banlandı
Banlandı

ya scorpion bu dediğin aspick midir nedir olmuyor obur emulator oluyor ama biraz hızlı ve baslarken ve oyuncuların bitiş videolarını izlerken ses var ama oundayken yok bunun bir ayarı varmı yada ChankastApha0.25 de boylemi oluyor su ses ayarı olsa iyi olur oyun ntsc de çalışıyor benim sistem p4 3.0 ghz 64 bit (p4 3.0 ların en iyisi) 512 dd2 ram 256 mb ati radeon x 550 ekran kartı (en ağır pc oyunlarını bile yuksek çözünürlükte bile kaldıryor bu ekran kartı ama bu goldda biraz ekran ve grafik sorunu oluyor bana yardım et bir de şu ahramanların videolarını atarsak baya bir düşüyor kapladığı alan ama cdı sıkıstırmak lazım bana acil cevab yazarmısın

23 Mar 2006, 03:04
Profile
Acemi
Acemi

yaw arkadasım kusura bakma ben her dedigini yaptım star deyince "this game doesn't support thr AV cable that is currently connected to the main comsole.Turn off the power and replace the AV cable" die bi sey cıkıo... napmam lazım bi yardımcı olursan

23 Mar 2006, 22:36
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

arkadaşlarben oyunu indir dim ama bir sorun oldu oyunu nun partlarını hep birlikte açtıktan sonra benden part4 dü istiyor ve ben bunu nasıl düzelte bilirim :roll:

23 Mar 2006, 22:58
Profile
Acemi
Acemi

hocam ben simdi dreamcast dedigin gibi kurdum ama io control die bi hata verio yardım edersen sevinirim!!!!!

01 Apr 2006, 11:37
Profile WWW
Tasarımcı
Tasarımcı

O hatanın çaresini bilmiyorum. Amd işlemci kullanıyorsan küçük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyo olabilir.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

02 Apr 2006, 01:12
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Marvel vs SF da sorun yok ama milennium soldier adlı oyunu indirip
emulatörde gösterdiğimde İO CONTROL sorunu veriyor.
Ne yapmam lazım bi kardeşimiz yardım ederse iyi olur...

18 Apr 2006, 02:28
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 126 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next