|
It is currently 05 Feb 2012, 13:30
|
View unanswered posts | View active topics
PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Teslim] | Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Teslim] Sipariş formunu düzgün bir şekilde görüntüleyebilmek için firefox tarayıcısını kullanmanızı öneririz. Kotalı internet kullanıcıları, internetten oyun indirmekle uğraşmak istemeyenler ve oyun kurulumu, DVDye yazımı hakkında bilgisi olmayanlar için böyle bir hizmet verilmektedir. Sipariş vereceğiniz oyunları ister standart DVDlerde ister profesyonel ortamlarda hazırlanmış renkli baskılı DVDler halinde sipariş edebilirsiniz. Sipariş formunda gerekli adımları izleyerek daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz. Oyunlar hakkında bilgi edinmek için oyun seçme ekranındaki oyun isimlerine tıklayarak oyunların kapak resimlerini ve oyun içi görüntüleri görebilirsiniz. Seçtiğiniz oyunlar için ücret ve hazırlanması için gerekli süre bilgileri hesaplanıp gösterilecektir. Dilerseniz oyun seçme ekranına tekrar dönerek oyun ekleyebilir ya da çıkarabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz oyunların sayısı arttıkça oyun başına düşen ücret miktarı düşmektedir. Ücretlendirme tablosu detaylı olarak aşağıda verilmiştir.
| | 07 Sep 2008, 11:32 | |  | | showboy Acemi Joined: 10 Feb 2006, 11:12 Posts: 2 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Tourist Trophy The Real Rıdıng Sımulator Adlı motor yarışı yok eğer teğmin edip listeye eklenirse birdahaki siparişime onuda eklemek isterim.
| | 11 Aug 2010, 12:12 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Alfabetik listede mevcut. Sipariş verebilirsiniz. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 11 Aug 2010, 18:25 | |  | | showboy Acemi Joined: 10 Feb 2006, 11:12 Posts: 2 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Evet listede gördüm fakat şöyle bir sıkıntım var alfabetik listeden oyunları seçip, yeni eklenenlere yada başka bir seçeneğe tıkladığımda mevcut seçtiğim liste siliniyor.Bunun dışında alfabetik liste tüm oyunlar kısmında cabelas outdor hunting yada benzer bi oyunu göremez iken ,yeni oyunlar kısmında görmek mümkün lakin bu seferde diğer oluşturduğumuz liste silinmekte. Nasıl bir çözüm önerirsiniz.Saygılarımla.
| | 12 Aug 2010, 10:02 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Her iki listeden istediğiniz oyunları ayrı ayrı sipariş veriniz. Ücretlendirme yapılırken toplam oyun sayısından ücretlendirme yapılıp size bilgi verilecektir. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 12 Aug 2010, 10:09 | |  | | FruitFly Beyaz Kuşak Joined: 11 Aug 2010, 18:50 Posts: 11 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Ben 2 tane naruto oyunu almak istiyorum ama mesela Naruto'nun son oyunu yani 5 biraz gelişmiş olduğu için eski kalın kasa bir ps2de çalışır mı ve sipariş en geç kaç gün içerisinde elime ulaşır ?
| | 14 Aug 2010, 23:30 | |  | | 10umut Acemi Joined: 28 Nov 2010, 20:13 Posts: 5 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli
| | 16 Jan 2011, 22:58 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5917 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli Ucretlerden anlaman lazım :-9 _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 16 Jan 2011, 23:15 | |  | | 10umut Acemi Joined: 28 Nov 2010, 20:13 Posts: 5 |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli
| | 17 Jan 2011, 20:09 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5917 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: PS2 Oyunları Arşivi [Binlerce Oyun - Stoktan Hemen Tesli 1 umut diyorsun yani, o zaman ilginç sorular ilginç yanıtlar deyip çekiliyorum _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 18 Jan 2011, 23:04 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: kraotos, MSNbot Media and 18 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|