|
It is currently 05 Feb 2012, 13:26
|
View unanswered posts | View active topics
Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] | Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] Mame 118p emulatörü Mame emulatörlerinin en gelişmiş ve güncel son sürümüdür. Bu sürüm sayesinde daha önce bilgisayarda verimli çalıştılamamış olan Street Fighter III 3rd Strike gibi oyunları oynayabilirsiniz. Yeni versiyonla gelen yeni özelliklerden bazıları aşağıda açıklanmıştır. Gereksiz yer kaplayan CHD dosyaları bu sette bulunmamaktır. 5 DVDlik setin tamamı rom dosyalarıyla (küçük boyutlu oyun dosyaları) doludur. Alt versiyonlarla birlikte 6512 farklı oyun bulunmaktadır. Herhangi bi DVD yi taktığınızda sizi bir menü karşılayacak. Menüde Tuş ayarları ve gerekli olan diğer bilgiler resimli dökümanlar halinde verilmiştir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak menü demsonu görebilirsiniz. Mame 118p emulatörünün bazı özellikleri... - Street Fighter III Serisi gibi CPS3 oyunlarını rahatlıkla çalıştırabilirsiniz - King of Gladiator, Kof 10th gibi hack oyunları Mame emulatöründe oynanabilir durumdadır. - İnternet yada Lan üzerinden arkadaşlarınızla multiplayer oyun oynayabilirsiniz - Tek tuşla oyunlarınızı avi formatında kaydedebilirsiniz - Sega Genesis ve PSX oyunlarını çalıştırabilirsiniz. (Sette bu konsolların oyunları mevcut değildir) - Tümleşik hile dosyası sayesinde oyunlarda hile yapabilirsiniz. - Tekken Tag, Tecmo World Cup gibi diğer Mame sürümlerinde çalışmayan oyunlar Mame118 emulatöründe çalışır durumdadır. Fakat grafiklerde bozukluklar var. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 11 Oct 2007, 12:47, edited 3 times in total.
| | 06 Aug 2007, 00:56 | |  | | amos26 Acemi Joined: 26 Jun 2010, 06:19 Posts: 0 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] arkadslar ben bu mame sette mortal kombat ultımate ı bulmadım bulan varmı nerde acaba hangı dvd de?
| | 26 Jun 2010, 06:34 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] DVDleri bilgisayara kopyalayınca oynanabilir olacaktır. Tüm dvdleri aynı klasöre kopyalamak gerek. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 26 Jun 2010, 09:10 | |  | | amos26 Acemi Joined: 26 Jun 2010, 06:19 Posts: 0 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] sevgili scorpion ben mame dvd setını kopyalayadım pc ye.kopyalnamıyor pcye tüm 5 dvd yı mı kopyalamam lazım yoksa sadece ılgılı dvd yı mı?amam kopyalanmıyor pc ye onu soylıyeyım?ultımate mortal kombat 3^ü oynayyamıyorum lütfen yardım SCORPION
| | 09 Jul 2010, 16:52 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] MSN ekleyin ordan görüşelim. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 09 Jul 2010, 17:03 | |  | | tfn123 Kahverengi Kuşak Joined: 06 Jun 2010, 16:58 Posts: 223 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] Scorpion kardeş ultime mk 3 bunda çalışırmı yani oyun kendisi eklimi yoksa gene bizmi indrecez romları...
| | 09 Jul 2010, 17:07 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] Oyunların hepsi ekli. DVD yi takıp oynanıyor. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 09 Jul 2010, 17:59 | |  | | amos26 Acemi Joined: 26 Jun 2010, 06:19 Posts: 0 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] scorpion nıhayet uzun ugraslardan sonra mame 32 dvdlerı pc me kopyaladım rahatca artık pc den tıklayıp oynyabılıyorum ama ultimate mortal kombat 3 u bulamadım oyunlar ıcınde yardımcı olursan sevınırım.bır tulu bulamadım lutfen ayrdımcı ol oynamam lazım.
| | 30 Aug 2010, 21:57 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] ultimate mk3 ün rom dosyası u harfiyle başladığından 5 nolu dvd de olmalı. umk3.zip olmalı dosya ismi. Bu dosyayı alıp mk3.zip in yanına kopyalarsan çalışacaktır. Mame oyun listesinde görünmüyorsa all games bölümüne tıklayıp ordan deneyebilirsin. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 31 Aug 2010, 00:11 | |  | | sirdas Acemi Joined: 14 Nov 2010, 02:15 Posts: 0 |  Re: Mame 118p Full DVD Set [Güncel Son Sürüm] Selamlar windows 7 işletim sistemini kullanıyorum mame 118p dvdleri var elimde fakat indexte nasıl kurulacagından bahsetmemişsiniz şimdi anladığım kadarı ile dvdmizi harddiskimize kopyalıyoruz ve sırasıyla takıp sırası ıle kopyaladıgımız yere koplalıyoruz fakat kopya yapıldıgı zaman ustune yazıyor ve bi önce ki kopyaladıklarımızı siliyor geniş bi anlatıp yapsanız rıca etsem?
| | 14 Nov 2010, 02:21 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|