Forumda Ara:
It is currently 05 Feb 2012, 13:27

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Arcade-X2 Joystik // Çift KiÅŸilik 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı

Post Arcade-X2 Joystik // Çift KiÅŸilik
Arcade-X2 V3.0 hazır !

Güncelleme: 10.01.2012
Elite model Arcade-X Joysticklerimizde artık parlak siyah (piano black) kasa kullanmaktayız. Bu kasalar daha dayanıklıdır ve tozlanma konusunda eski modellere göre çok daha iyidir. Ayrıca Elite modellerimizde Omron marka japon malı switchler kullanmaktayız. Bu switchler çok daha az ses çıkaran çok daha uzun ömürlü switchlerdir.

Güncelleme: 27.11.2010
Arcade-X Joysticklerimiz artık stoktan teslim yöntemiyle satışa devam etmektedir. Yoğun talepleri karşılayabilmek için artık özelleştirebilir sipariş formunu kaldırarak seri üretime geçtik. En çok sipariş edilen modeller analiz edilerek tek kişilik olan 2 farklı model, çift kişilik olan 2 farklı model geliştirildi. Bu modeller; Fiyat/Performans odaklı olan Arcade-X ve Performans/Uyumluluk odaklı olan Arcade-X Elite modelleridir. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki "Sipariş Ver" butonuna basarak sipariş formumuzu inceleyiniz.

Ayrıca hediyelerimizin yanına Mame DVD Setinin yanısıra 3 boyutlu oyunlar için Zinc Setini ve online olarak oynayabilmek için GGPO Seti ve kullanım klavuzunu da dahil ettik.

Güncelleme: 01.10.2009
Yeni nesil güçü konsolların piyasaya çıkmasıyla dövüş oyunlarımızda da büyük gelişmeler oldu. Son günlerde piyasaya çıkan yeni nesil oyunlar sayesinde dövüş oyunları birkaç basamak yukarı çıktı diyebiliriz. Bu durumda bizde Arcade joystiğimizi yenileme gereği duyduk.

Güncelleme: 06.05.2008
Tüm Arcade-X Joystickler 5 DVD büyüklüğündeki Mame 118P DVD Seti hediyelidir. DVD setinde gerekli tüm ayarlamalar yapılmıştır. Arcade-X inizi bilgisayarınızın USB portuna takıp DVDlerden birini taktıktan sonra hiçbir kurulum yada ayarlama ile uğraşmadan start tuşu ile oyuna girebilirsiniz.

Sanalpazar.com sitesindeki yorumlarımızı görmek için buraya tıklayınız.
Image
Image
Image
(Ücretlendirmeyi sipariş formunda görebilirsiniz)
Ürün hakkında bilgi almak için e-mail & MSN: bilgi@trfighters.com
Telefon: 0542 293 02 33 [Mustafa ŞAHİN]

Sıkça Sorulan Sorular

Arcade-X hangi konsollar için üretilmektedir ?

Şu anda Bilgisayar, Playstation (1-2-3), XBOX 360 ve Nintendo Wii konsolları için üretilmektedir.

Arcade-X ve Arcade-X Elite modelleri arasında ne gibi farklar vardır ?

Arcade-X Elite diğer modele nazaran daha kaliteli malzemelerle üretilen bir üründür. Elite modeldeki başlıca farkları şöylece sıralayabiliriz; Amerikan Kol (Sert Kol) ve daha kaliteli switchler kullanılmaktadır. Daha sağlam ve daha yumşak olan Kırmızı-Siyah buttonlar kullanılmaktadır. Bilgisayar uyumunun yanında tüm Playstation Serileri ile uyumludur. Kablo boyu daha uzundur. Daha hesaplı olan Arcade-X modelimiz standart bir kullanıcı için fazlasıyla kaliteli bir modeldir. Karar vermekte zorlanan müşterilerimiz için sadece uyumluluk seçeneğini göz önünde bulundurmalarını öneririz. Yani sadece PC de kullanılacaksa Arcade-X modelini, Playstation serilerinden herhangi birinde de kullanılacaksa Arcade-X Elite modelini tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.

Ürünün garantisi var mı, arza durumunda nasıl bir prosedür uygulanır ?

Herhangi bir zaman kısıtlaması olmaksızın ürünün garantisi vardır (resmi bir garanti belgesi bulunmamaktadır). Art niyet olmadığı sürece her zaman ücretsiz tamir ya da teknik destek hizmeti verilir. Arza durumunda talep edilmesi halinde müşteriye arzayı nasıl gidereceğine dair teknik destek verilir. Arzanın düzeltilememesi durumunda ürün bizim tarafımıza gönderilir, ücretsiz tamiri yapılır ve geri gönderilir. Geri gönderilmesi durumunda kargo ücreti müşteriye aittir.

Ürün sağlamlığı nasıl ?

Ürünün kasası mobilya malzemesinden üretilmektedir. Kol, button ve switch gibi malzemeler atari salonlarındaki malzemelerdendir ve oyun sırasındaki fiziksel darbelere karşı gereğinden fazla dayanıklıdır.

Ödeme nasıl yapılır ?

Ödemeyi ister havale ile ister, ister PayPal ile ister güvenli ticaret sistemi kullanan siteler üzerinden (Gittigidiyor, Sanalpazar) kredi kartı ile peşin ya da taksitle yapabilirsiniz. Gittigidiyor.com sitesi üzerinden yapılan satışlarda %10, Sanalpazar.com sitesi üzerinden yapılan satışlarad %5 olan site komisyonu havale fiyatının üzerine eklenerek adınıza özel ilan açılır. Her iki ödeme şeklinde de ürününüz aynı özenle hazırlanıp kargolanacaktır.

Ürün ne zaman teslim edilir ?

Ürün ödemeden sonra 24 saat içinde kargoya teslim edilir. Uzaklığa bağlı olarak PTT Kargo ile 1-4 gün içinde, diğer kargo şirketleriyle 1-2 gün içinde müşteriye teslim edilir.

Bilgisayara ve diğer oyun konsollarına nasıl tanıtılır ?

Tüm platformlar ürünü otomatik olarak tanır. Teknik olarak diğer joysticklerden farklı değildir. Bilgisayarda da herhangi bir sürücü gerektirmez. Bilgisayar için hediye edilen M.A.M.E. DVD Seti için tüm ayarlar yapılmıştır.

Bilgisayar, Playstation 1-2, Playstation 3 ve XBOX 360 da Arcade-X ile hangi oyunlar oynanır ?

Bilgisayarda joystickle çalışan tüm oyunlar Arcade-X ile oynanabilir. PlayStation (1-2-3), XBOX 360 ve Nintendo Wii de ki tüm oyunları Arcade-X Joystick ile oynayabilirsiniz.

Ürünü sabitlemek için bir düzenek var mı ?

Ürünün altında bulunan bantlar sayesinde masa gibi pürüzsüz bir yüzeye rahatlıkla monte edebilirsiniz.

Sık sorulan sorular kısmı yeni sipariş formuyla sizlerden gelecek yeni sorularla zamanla güncellenecektir.

Detaylı Resimler
Image Image Image Image Image

Detaylı Resimler (Eski Serilerden)
Image Image Image

Sizin Gönderdikleriniz (Eski Serilerden)

Image Image Image Image Image

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

Last edited by TheScorpion on 24 Apr 2008, 15:36, edited 13 times in total.

14 Apr 2007, 02:32
Profile WWW
Acemi
Acemi

Post Re: Arcade-X2 Joystik [İki KiÅŸilik]
ben aldım urunu super ötesi doyamıyorum oynamaya sol taraf standart sag taraf sert kol mukemmel otesı.manyak kombolar yapıyorum taa 1990 lara gıttım manyak gıbı jeton alırdım.10 kusur senedır de oyanmıyordum atarı oyunlarını.hıc unutmamısım butun dovus oyunları hepsı aklımda dvd setınden hepsını oynayabılıyorum.dövus konsolu super her turlu darbeye harekete dırenclı super.ayrıca sıtenın sahıbı arkadas cok efendı ve saygılı bırı tuttum bu arkadası.helel olsun sana mustafa.BARIŞ mersiden hatırladın mı?

26 Jun 2010, 06:30
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Evet dostum hatırladım. İyi eğlenceler :-)

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

14 Sep 2010, 21:29
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

bende bugün aldım ürünü kargoya verilmesinden 1 gün sonra elime ulaştı. ürün çok kaliteli ve çokta sağlam tavsiye ederim. dvd setindeki oyunlarda çok fazla ve çok güzeller :) insan hangisini oynıycağını şaşırıyo mustafa arkadaşımız çok ilgilendi saolsun sorularımı cevapsız bırakmadı burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.. alacaklara tavsiye ederim çok güzel bi ürün gerçekten.

23 Sep 2010, 20:51
Profile ICQ WWW
Acemi
Acemi

Post Re: Arcade-X2 Joystik // Çift KiÅŸilik
Aklıma takılan bir soru var biliyorsunuz 3.50 ile yan sanayi ürünler çalışmamaktadır acaba bu kollar 3.50 firmware ile çalışıyorlar mi? ps3 için soruyorum.

03 Dec 2010, 23:12
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Kısa süre içinde bu konu hakkında bilgi vereceğim.

04 Dec 2010, 00:37
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

acaba kargo ücreti ne kadar

04 Dec 2010, 13:29
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Kargo ücret: 9 TL

04 Dec 2010, 13:42
Profile WWW
Acemi
Acemi

[quote="TheScorpion"]Kısa süre içinde bu konu hakkında bilgi vereceğim.[/quote]

ilginiz için teşekkürler...

04 Dec 2010, 17:51
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Elite model Playstation 3.50 sürümünde sorunsuz çalışmaktadır. Daha sonraki güncellemelerde de sorun çıkmayacaktır..

06 Dec 2010, 22:06
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 57 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next